Klank-
schalen-
massage
Klankschalenmassage volgens de Peter Hess methode

Een klank(schalen)massage volgens de Peter Hess methode is resonantietherapie: de trillingen van de klankschalen dringen diep door in het lichaam en u ondergaat diepe ontspanning.
Stress, angsten, zorgen, twijfel en alle andere gevoelens, die negatief op onze gezondheid inwerken (ook lichamelijk tot uiting komen), kunnen worden losgelaten. We nemen ons lichaam en onze behoeften weer bewust waar.Wat houdt een klankmassage in:
U ondergaat de massage gekleed. De schalen worden op uw lichaam geplaatst (en soms boven uw lichaam gebruikt) en zacht aangeslagen. De trillingen van de klankschaal kunnen worden vergeleken met een steentje in het water gooien: u ziet dan dat er trillingen (cirkels in het water) komen om het steentje heen. Zo kunt u ook een klankmassage zien: de trillingen werken door in elke cel van uw lichaam. U bestaat per slot van rekening uit ongeveer 65% water. De klankmassage zorgt voor diepe ontspanning en hierdoor zijn helingsprocessen mogelijk, maar ook een nieuw bewustzijn van uw lichaam.