Yoga
&
Meditatie

KUNDALINI & MINDFULNESS YOGA CURSUSSEN
in groepsverband én op individuele basis.

De voordelen van het beoefenen van yoga zijn talrijk: stressbestrijding, grotere lenigheid, reiniging van het lichaam en een betere gezondheid.

KUNDALINI YOGA wordt wel de meest krachtige yoga genoemd. Het is een vorm van yoga die snel en doeltreffend veranderingen op lichamelijk en geestelijk gebied tot stand brengt.
De combinatie van oefeningen en ademhalingstechnieken kalmeren de geest en verminderen zo spanning en stress.
De meeste houdingen en bewegingen zijn op zichzelf tamelijk eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren - de uitdaging zit in de langdurige herhaling ervan. Met doorzetting zult u nieuwe bronnen van uithoudingsvermogen aanboren. De les eindigt met een meditatie en/of naliggen.
U kunt de digitale handout met meer informatie bij mij aanvragen.

Mindfulness Yoga is kundalini yoga in combinatie met Mindfulness technieken: de oefeningen verminderen spanning en stress en u gaat zich fitter voelen, bewuster, en in staat om de uitdagingen van alle dag met hernieuwde energie het hoofd te bieden.
In beide groepen zitten beginners en gevorderden door elkaar.

Grande Yoga
In de cursus komt o.a. aan bod: bewust bewegen, leren luisteren naar je lichaam, ontspannen en mediteren. Mag je met een maatje meer alleen met Big Yoga meedoen? Natuurlijk niet! Maar als je behoefte hebt aan yoga in een kleine groep met ontspanning & activerende oefeningen waarbij je bewuster wordt van je eigen lichaam dan is Big Yoga iets voor jou.

Power Yoga
Poweryoga is een krachtige, actieve en dynamische vorm van yoga die bestaat uit een combinatie van lichamelijke oefeningen en ademtechnieken. Het maakt je sterker en leniger, je krijgt er een beter conditie van en het is goed voor je (lichamelijke en geestelijke) balans.

------

Ik bied op de volgende plaatsen en tijden lessen aan:
Zie de rubriek Agenda


Mijn yogalessen vallen niet onder natuurgeneeskundig consult dus worden niet vergoed.