Yoga
&
Meditatie

KUNDALINI & MINDFULNESS YOGA CURSUSSEN
in groepsverband én op individuele basis.

De voordelen van het beoefenen van yoga zijn talrijk: stressbestrijding, grotere lenigheid, reiniging van het lichaam en een betere gezondheid.

KUNDALINI YOGA wordt wel de meest krachtige yoga genoemd. Het is een vorm van yoga die snel en doeltreffend veranderingen op lichamelijk en geestelijk gebied tot stand brengt.
De combinatie van oefeningen en ademhalingstechnieken kalmeren de geest en verminderen zo spanning en stress.
De meeste houdingen en bewegingen zijn op zichzelf tamelijk eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren - de uitdaging zit in de langdurige herhaling ervan. Bij stress en burn-out, bij klachten, gewoon omdat u toe bent aan innerlijke verdieping. De les eindigt met een meditatie en/of naliggen.
U kunt de digitale handout met meer informatie bij mij aanvragen.


Mindfulness Yoga is kundalini yoga in combinatie met Mindfulness technieken: de oefeningen verminderen spanning en stress en u gaat zich fitter voelen, bewuster, en in staat om de uitdagingen van alle dag met hernieuwde energie het hoofd te bieden. Veel rustmomenten en ademtechnieken om beter in uw vel te komen zitten.
In beide groepen zitten beginners en gevorderden door elkaar.

Vinyasa Yoga
is een dynamische vorm van yoga en is momenteel de meest voorkomende yogastijl. Vinyasa staat ook wel bekend als Flow Yoga. Je 'flowt' als het ware van de ene naar de andere houding. Je geeft je lichaam de kans om afvalstoffen af te voeren, vergroot je conditie én je huid krijgt een gezonde glans.

Power Yoga
Poweryoga is een krachtige, actieve en dynamische vorm van yoga die bestaat uit een combinatie van lichamelijke oefeningen en ademtechnieken. Het maakt je sterker en leniger, je krijgt er een beter conditie van en het is goed voor je (lichamelijke en geestelijke) balans.

------

Zie de rubriek Agenda voor de dagen & tijden waarop ik lesgeef in ons YogaHuis Leek

Mijn yogalessen vallen niet onder natuurgeneeskundig consult dus worden niet vergoed.